top of page
Kayaking into Sunset

Tjødnavegen 19

Koselig hybel med høy standard. Sentral beliggenhet, i meget barnevennlig og rolig område. Leies ut delvis møblert. Øygarden kystens perle.

Beliggenhet:
Ca 2 minutter å kjøre til Sartor Storsenter, ca 3 min å gå til Barneskole/barnehage, koselig nabolag. Ca 18 min til Bergen sentrum.
Ca 1-2 min å gå til lokal buss. Ca 10-15 min å gå til buss ved Senteret (busstasjon). Buss til Bergen går ca hvert 15 min, oftere i rushtiden.

Utstyr inkl. i leie:
Kjøkken -  micro ovn, oppvaskemaskin, platetopp og stekeovn. Renovasjon, fellesutgifter, Tv & internett fra Altibox

Ikke i leie:
Strøm er felles og avregnes med ca 30-35 % av total =  antall beboere + størrelse hybel.

 

Parkering:
P-plass. med egen El bil lader.

 

Beskrivelse:
Koselig og lys hybel med 1 soverom, passer for eks. for par eller singel med barn, i barnevennlig området. Nydelig stue og kjøkken, bad og vaskerom. Leiligheten ligger i i1 etg, med høy stander, og gode kvaliteter. Egen skjermet uteplass, med en delikat nydelig hage.

 

Boligen inneholder:
Alt på et plan: Stue (11m2),  kjøkken (12m2), soverom med walkin (15m2), bod, WC & baderom m/vaskerom (6m2). Kjøkken med hvitevare og plass til eget kjøkken bord, med eget uteareal ca 50m2.

 

Beliggenhet:
Ca 2 min å kjøre til Sartor storsenter, kino, restauranter, bowling, shuffelboard, scene, gamebar, pianobar, "fotballpub". Flere skoler, barnehager, legesenter, tannleger, og legevakt i området. Solstudio, og 5 treningssenter i området, Sotra Arena, og fine turområder i gåavstand fra leiligheten. 3 min til bademuigheter.

 

Oppvarming:
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Adkomst:
Fra Bergen, følg riksvei 555 mor Sotra. Etter å ha kommet over Sotrabroen fortsetter du til du skal av hovedveien, rett etter fotoboksen, du svinger så av til høyre, deretter høyre igjen i svingen som går mot venstre og senteret. Deretter følger man Foldnesveien i 1 til 2 min til du ankommer Tjødnavegen.  Når du har kjørt 1-2min ser du framfor deg en lang strekning, med slak nedoverbakke. I tillegg ser du et busskur på din venstre side, like etter skal du svinge venstre inn på Tjødnavegen.  Etter 50m sving så venstre opp bakken, så høyre, kjør så innover til du kommer til en rekke med like eneboliger på venstre side, og en rekke med garasjer på din høyreside. Etter garasjene svinger du høyre inn på parkeringsplass, kjør så høyre til du kommer til enden på parkeringsplass/enden av blinde vei. Der det er en singel garasje, du er nå kommet fram.

 

Kontraktsinngåelse:
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling, og depositum.
Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor. Leiligheten kan leies ut lengre om ønskelig!

bottom of page