top of page
981_335246059.jpg

Nordre Knappen 98C

Koselig kjeller leilighet med høy standard. Sentral beliggenhet, i nydelige og rolig område. Leies ut delvis møblert. Balansert ventilasjon som hjelper på strømutgifter.   
    
Beliggenhet:    
Ca 5 min. å kjøre til Sartor Storsenter. ca 3 min å gå til Barneskole/barnehage. Rolig og koselig nabolag. ca 15 min til Bergen sentrum.    
Ca 1 min. å gå til lokal buss, og buss går ofte. Ønsker en å komme seg til større tilbud, tar det ikke mer enn ca 15 min å gå til buss ved Sotrabroen. Her går bussene til Bergen eller Straume hvert 15 min, og oftere i rushtiden.    
    
Utstyr inkl. i leie:    
Kjøkken -  kjøleskap med frys under, micro ovn, oppvaskemaskin, platetopp og stekeovn.  Renovasjon, fellesutgifter,  internett fra Altibox, Med del variable streaming kanaler som TV2 Play, NRK TV. med mere. Vi deler her det vi kan!   
    
Ikke i leie:     
Strøm, egen måler.
    
Parkering:    
P-plass. med tilgang på gjesteparkering. Også mulighet for elbil lading etter avtale.    
    
Beskrivelse:    
Koselig og lys leilighet med 2 soverom, passer for eks. for par med barn eller singel med barn, i meget barnevennlig området.  Nydelig stue og kjøkken, bad og vaskerom. Leiligheten ligger i nybygg fra 2020, med høy stander, og gode kvaliteter. Egen skjermet uteplass, med en delikat nydelig sjø utsikt.    
    
Boligen inneholder:    
Alt på et plan: entrè, gang, stue & kjøkken, hoved soverom (11,3m2), soverom 2 (7m2), bod, WC & baderom m/vaskerom. Kjøkken med hvitevare og plass til eget kjøkken bord,  med eget uteareal ca 100m2.    
    
Beliggenhet:    
Ca 5 min å kjøre til Sartor storsenter, kino, restauranter, bowling, shuffelboard, scene, gamebar, pianobar, "fotballpub". Flere skoler, barnehager, legesenter, tannleger, og legevakt i området. Solstudio, og 5 treningssenter i området, Sotra Arena, og fine turområder i gåavstand fra leiligheten.    
    
Oppvarming:    
Boligen oppvarmes med elektrisitet, varmekabler i alle gulv. Samt balansert ventilasjon som gir lavere strømutgifter.  
    
Adkomst:    
Fra Bergen, følg riksvei 555 mot Sotra. Etter å ha kommet over Sotrabroen, tar mann første innkjørsel til venstre.  Deretter følger man Hjelteryggevegen til Nordre Knappen, følge veien til du ser lokal butikken/frisør på din høyre hånd, kjør så videre fram til første avkjørsel til høyre merket Nordre Knappen. Her følger en veien Nordre Knappen helt ned til enden, boligen ligger i enden av blinde vei.

Hvem ser vi etter: En rolig, strukturert personer som er ryddig av seg. Som vet å ta vare på det en leier, og ta eierskap. Som er plikt oppfølgende og som har god kommunikasjon. Som til en hver tid har alt på stell. Referanse ønskes!           
    
Kontraktsinngåelse:    
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling, og depositum.     
Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor. Leiligheten kan leies ut lengre om ønskelig!

Visning etter avtale, deretter utvelgelse etter samtaler og dokumentasjon.  Vi ser fram til en positiv og hyggelig opplevelse, og gleder oss til å bli gode naboer.

bottom of page